Motopalvelun korjaamon laajennus valmistui

Motopalvelu Niemitalo Oy:n korjaamotilojen laajennus toteutettiin Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuella. Rakentaminen alkoi joulukuussa vuonna 2021 ja laajennus valmistui syksyllä 2022.

Laajennus on helpottanut huomattavasti yrityksen arkea. Erityisesti ATV- ja UTV-mönkijöiden varusteluun sekä huoltoon laajennus on tuonut paljon kaivattua lisätilaa. Työturvallisuuteen laajennus toi myös parannusta. Pyörien sekä mönkijöiden pesupaikka sai oman sisäänkäynnin ja modernin tilan, jonka saa eristettyä muusta hallista. Tulitöitä ja renkaiden nastoitusta varten valmistui niin ikään omat huoneensa. Näillä uudistuksilla korjaamotilojen melutaso pieneni huomattavasti. Sähkökäyttöiset moottoripyörät, skootterit, mönkijät sekä polkupyörät saivat laajennuksen myötä turvalliset huolto- ja varustelutilat.

Laajennuksen rakentajana toimi orimattilalainen Clewercon Oy.

Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston tuen osuus Motopalvelu Niemitalo Oy:n korjaamotilojen laajennushankkeesta oli 20% toteutuneista tukikelpoisista kustannuksista.