Toimitusaika:

Varastossa oleville tuotteille toimitusaika on tilauspäivää seuraavasta arkipäivästä 1-3 vuorokautta. Mikäli tuote on loppu varastostamme, käytä hyväksesi ”Kysy saatavuus” -nappia. Jos tuote on varastostamme loppunut saldovirheen tai muun syyn takia, otamme yhteyttä asiakkaaseen.

Tilausvahvistus:

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

Maksuvaihtoehdot:

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä tai postin jälkivaatimuksena. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Paytrail-tili, Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Paytrail-tili

Käyttäessäsi Paytrail-tiliä maksaminen tapahtuu Paytrailin palvelussa. Paytrail-tilin kautta tehtävissä korttimaksuissa maksutapahtuman sopimusosapuolina toimivat Paytrail ja kortinhaltija.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

HUOM!

MUISTA PALATA MAKSUN JÄLKEEN TAKAISIN VERKKOKAUPAN SIVULLE, ETTÄ TILAUS REKISTERÖITYY OIKEIN JÄRJESTELMÄÄN!

Toimitustapa- ja maksut:

Toimitamme tuotteet postilla tai matkahuollolla. Rahtikulut alle 100€ tilauksille ovat 10,00€. Yli 100€ toimitukset ovat rahtivapaita. Postiennakolla toimituskulut ovat aina 15,00€.

Voit valita myös noudon liikkeestä aukioloaikoina Messinkitie 5 16300 Orimattila (mahdollista vain kortti/verkkomaksulla).

Toimitusmaksut koskevat kotimaan toimituksia. Toimitukset ulkomaille hinnoitellaan erikseen. Toimitukset ulkomaille sähköpostilla verkkokauppa@motopalvelu.com

If You want to order outside Finland contact via email verkkokauppa@motopalvelu.com

Palautukset:

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, pois lukien sähköosat ja tarjous/poistotuotteet, joilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee tehdä ilmoitus viimeistään 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Palautusilmoituksen voit tehdä verkkokauppa@motopalvelu.com sopiaksesi palautuksen yksityiskohdista.

Palautus on asiakkaalle maksuton ja tuote on palautettava 14 päivän kuluessa palautusilmoituksesta.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittämästi osoitteeseen verkkokauppa@motopalvelu.com. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.